Română      English
Mixere
Mixer In-Line ME 4100

Mixere din Seria ME 4100 sunt mixere în linie cu putere mare de forfecare ofera o posibilitatea de a pompa, dispersa, omogeniza și se emulsiona produsele cu unul și același echipament.

Numeroase procese chimice, de prelucrare a produselor alimentare, farmaceutice și cosmetic necesită acest sistem deoarece sunt linii cu separarea ingredientelor sau din cauza lipsei de spațiu în interiorul rezervoarelor pentru a instala mixere pe verticală sau partea de jos a rezervorului.

Aceste mixere sunt utile mai ales înfabricile deja existente.

Acestea pot lucra cu un rezervor de recirculare atingând cel mai bun randament după mai multe treceri ale produsului prin mixer.

Principiul de funcționare

Carcasa este similară cu carcasa unei pompe centrifugale , adapostește statorul și rotorul. Se caracterizează printr-o forfecare mare datorita unei toleranțe ajustate între rotor și stator și viteza mare a rotorului.

Produsul este aspirat prin orificiul de intrare și rotorul îl impinge la stator. Produsul, care trece prin fantele statorului,  este forfecat mecanic, particulele sunt tăiate de rotor la viteză mai mare de 20 m/s.

Și, în final debitul este forfecat hidraulic lăsând statorul prin fante la o viteză mare.

Dacă viscozitatea produsului este mai mare decât 200cP, se recomandă să se pună o pompă auxiliară la admisia mixerului iar în cazul în care este necesară o presiune ridicată de descărcare, este necesar să se asambleze o altă pompă auxiliară.Alte Mixere

Seria ME 6100 de mixere de partea de jos de forfecare a rezervorului reprezintă o soluție foarte igienică pentru procesele de dispersie, emulsifiere, omogenizare și dezintegrare a părților solide în industria de prelucrare a produselor alimentare, cosmetice, industria chimiei farmaceutice și amendă. Citeşte mai mult...
Mixerele din Seria 8100X se utilizează în aplicații unde este necesară o putere mare de sfâșiere pentru realizarea unei emulsificări riguroase. Citeşte mai mult...

01.02.2016
Ambalare aseptică IPI
30.09.2014
Ambalare Flow Pack

 


 


Tel:+40 722 625 122, E-mail: office@3sromania.ro 

© 2024 Sales Services Spare Echipamente de procesare pentru Industria Alimentara
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 12246   Total ieri: 111   Total azi: 22