Română      English




Prima pagină  »  Ambalare  »  Îmbutiliere și Ambalare PET/Sticle  »  Produse din Lapte
Produse din Lapte
Sistema Weight Filling

Pentru îmbutelierea laptelui proaspăt în PET sau în sticle într-un mediu ultra curat vă oferim soluții, potrivite pentru produse lactate lichide, iaurturi, sucuri și alte produse sensibile din punct de vedere microbiologic.

Noua mașinărie este dotată cu toate sistemele necesare și specializate pentru îmbutilierea, într-un mediu steril, a produselor sensibile din punct de vedere microbiologic. Sistemul garantează conservarea produsului pentru o lungă perioadă de timp - până la 120 de zile.  Noua mașinărie asigură tehnologii curate - un mediu steril ISO 5 este menținut în zona de umplere și sigilare.

Mașinăria este flexibilă. Setarea pentru lucru cu diferite produse și containere necesită timp minimal și se efectuează cu ajutorul funcțiilor special proiectate, care vă permit să salvați diferite valori ale parametrilor  în seturi prestabilite pentru un anumit produs/container.

Diferite configurații au fost proiectate pentru acest aparat, cu o capacitate de deservire de la 60 b/min pînă la 400 b/min pentru containere/butelii cu capacitatea de  la 80 ml până la 5 litri.

Tratarea recipientelor

- Sterilizarea sticlelor și a capacelor se efectuează cu apă ozonată sau cu soluție fierbinte de peroxid de hidrogen Н2О2, urmată de o clătire cu apă sterilă. Configurațiile diferite ale synchroblocului acordă o perioadă de sterilizare a fluidului în sticle și a capacelor de la 5,5 secunde până la 40 de secunde. În acest scop se folosesc două coloane de sterilizare pentru sticlele, în combinație cu un clătitor liniar pentru capace.

Sistemul de Protecție Puritate IND-PPS

- Spălarea și sterilizarea automată a rezervorului de produs și a supapelor de umplere.

- Spălare și sterilizarea automată  a părților externe.

- Aprovizionarea sub suprapresiune a unui debit laminar de aer steril în zona curată pentru îmbuteliere și plafonare pentru a preveni contaminarea din mediul înconjurător.

- Suprafețele foarte înclinate "Sloping Base", sudate la carcasa și placa principală, care contstituie partea de jos a zonei de lucru a mașinăriei, asigură stoparea rapidă și completă a tuturor lichidelor și uscarea rapidă a suprafețelor mașinii.

- Garduri de siguranță , cu ferestre panoramice din sticlă de protecție, pentru a permite un acces ușor la mașină din toate părțile și curățarea perfectă a pardoselei de desubtul construcției.

- IND - CIP3 S3 - un sistem dedicat CIP pentru prepararea soluțiilor dezinfectante și de spălare.

- IND - HOSW - Dispozitiv pentru prepararea soluției fierbinte de peroxid de hidrogen Н2О2 și a apei sterile, folosit pentru prelucrarea sticlelor și capacelor.

- IND - HFA - Dispozitiv pentru pregătirea și aprovizionarea de aer steril, folosind filtre enzime HEPA.

Perioada de Valabilitate și Puritate

Pentru produsele alimentare microbiologic sensibile perioada de valabilitate poate fi un obstacol serios pentru pătrunderea pe piață și dezvoltarea cu succes. Umplerea Ultra Clean este un proces de umplere care garantează reducerea maximă de contact al produsului cu bacterii dăunătoare în timpul umplerii, transportului și depozitării prin assigurarea sterilizării recipientelor și capacelor șia unui mediu de umplere foarte igienic.  În acest fel poate fi atins un termen de valabilitate extins (ESL), care garantează că produsele sensibile, cum ar fi produsele lactate si sucurile de fructe își vor păstra calitatea lor în timpul umplerii, vor rămâne în siguranță împotriva bacteriilor periculoase, vor putea fi transportate pe distanțe mai mari  pentru a fi distribue și vor putea fi stocate pentru perioade mai lungi, rămânând în stare proaspătă și de o calitate neschimbată.

Sistema de Umplere cu Greutatea Precisă (Weight Filling)

Fiecare gram de produs este valoros atât pentru consumator cât și pentru producător. Utilajele de umplere după greutate din seria AssetClean ™ utilizează celule de încărcare de cea mai înaltă clasă. Pentru controlul precis al procesului de umplere după greutateutilizăm un software complex - rezultatul a mai multor modernizări de peste ani. Toate acestea, combinate cu supapa de umplere  patentată, garantează umplere cu precizie absolută, asigurînd o precizie de la 0,3 până la 1,2 grame , în funcție de tipul produsului și volumul recipientului.

- Nou algoritm de control al procesului asigură o creștere considerabilă a vitezei de umplereș

- Precizie in dozare 0.3-1 gr. pentru volumul de 0.2 -3.0 litri;

-  Aparatul este proiectat fără a exista zone ăn care s-ar acumula impurități și este adaptatat pentru curățare automată;

- Corp din inox rigid;

- Suprafețe înclinate pentru scurgere și uscare rapidă;

- Srime din sticlă securizată, ce permite o panoramă a mașinii cu un unghi de vedere de 360 °, acces ușor pentru curățare și întreținerea a mașinăriei și a pardoselei.

- Design modular - convenabil pentru transportare și asamblare ușoară;

- Creșterea semnificativă a volumului de aer steril aprovizionat.

-Ecran digital color facilitează dialogul dintre operator și mașină. Există posibilitatea de a monitoriza starea curentă a aparatului și a parametrilor de lucru pentru perioade mai lungi de timp .



Alte Produse din Lapte

Noul aparat utilizeaza tehnologia flowmetrică pentru măsurarea volumului în timpul umplerii. Acesta este destinat în special pentru producția de dimensiuni moderate, cu o flexibilitate sporită , capacitatea maximă de până la 3600 sticle/h, capacitatea recipientelor variind de la 0.2 – la 5 litri. Citeşte mai mult...

01.02.2016
Ambalare aseptică IPI
30.09.2014
Ambalare Flow Pack

 


 


Tel:+40 722 625 122, E-mail: office@3sromania.ro 

© 2024 Sales Services Spare Echipamente de procesare pentru Industria Alimentara
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 12237   Total ieri: 52   Total azi: 13