Română      English




Prima pagină  »  Accesorii  »  Pompe Igienice  »  Pompe Auto-amorsante
Pompe Auto-amorsante
Pompe Auto-amorsante Seria AS

Pompele din seria AS sunt pompe centrifuge autoamorsante de ultima generație. Destinate a fi utilizate în diferite procese, reprezintă un produs de nivel top datorită caracteristicilor de proiectare, materiale, metode și tehnologii folosite. Modularitate a componentelor. Fabricate din oțel inoxidabil AISI 316L (ASTM CF3M-DIN 1.4404). Turnare prin metoda cerii pierdute. Lustruire chimică și lustruire oglindă. Demontare rapidă și intreținere ușoară. Picioare reglabile din oțel inoxidabil. Deosebit de potrivit pentru toate cerinșele din industria alimentară. Prizele sunt filetate pentru conexiuni de alimentare în conformitate cu DIN 11851, SMS, TRICLAMP, FIL, BS, standardele RJT.

Design standard
Abilitatea de a menține un vid în schimbarea condițiilor de aspirație face ca pompele din Seria A să fie ideale pentru sarcinile de și aplicații curățire în cazul în care conductele de intrare sunt umplut doar parțial sau în cazul în care lichidul primit  include aer antrenat sau gaz. Materialele de construcție și de abilitatea de dezasamblare rapidă a le face deosebit de potrivite pentru o gamă largă de aplicații.
Acestea trebuie inițial să fie umplute cu lichid  pentru prima pornire, după care, rămâne un rezervor mic de lichid pentru a permite să se producă autoamorsarea rapidă chiar dacă conducta de aspirație este golită.
A 21 - A 31: Pompe monobloc cu rotor susținut direct de axul motorului electric. Capacul frontal ușor de deschis, permite inspectarea rapid fără a deconecta conductele de admisie și de evacuare.
A 41 - A 51 - A 66 - A 81: Design monobloc cu motor separat IEC și cuplaj flexibil. Capacul frontal ușor de deschis, permite o inspecție rapidă fără a perturba lucrul conductelor de admisie și de evacuare.
Toate componentele fabricate din oțel inoxidabil CF-8M 1.4408/AISI 316.
Lustruire electrico-chimică.
Debit (Q) de până la 50 m3/h, înălțiea maximă de până la 35 m (3,5 bar) (50 Hz).
 
Garnituri
Etanșări mecanice  EN 12756,cu ISO 3069 standard.
Etanșare mecanică 
internă simplă. 
Etanșare mecanică externă simplă. 
Etanșări mecanice duble.
Elastomeri
EPDM
Fluorocarbon (Viton)
Silicon
P.T.F.E. (FEP)
 

 

Documente ataşate
assetclean_2865481.pdf
pdf, 5 MB


Alte Pompe Auto-amorsante

Pompele autoamorsante din seria A sunt construite monobloc. În funcție de capacități, rotorul poate fi susținut direct de axa motorului sau cu motor separat și cuplaj flexibil. Lustruit chimic. Dezasamblarea rapidă le face deosebit de potrivite pentru toate aplicațiile din industria alimentară. Toate părțile în contact cu produsul sunt fabricate din oțel inoxidabil AISI 316. Citeşte mai mult...

01.02.2016
Ambalare aseptică IPI
30.09.2014
Ambalare Flow Pack

 


 


Tel:+40 722 625 122, E-mail: office@3sromania.ro 

© 2024 Sales Services Spare Echipamente de procesare pentru Industria Alimentara
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 12293   Total ieri: 89   Total azi: 69