Română      English




Prima pagină  »  Accesorii  »  Pompe Igienice  »  Pompe Centrifugale
Pompe Centrifugale
Pompe Centrifugale Seria CS - CSX

Pompe foarte eficiente pentru a fi utilizate în industria alimentară, chimică și farmaceutică. Capacitatea de producție de până la 500 m3/h, cu înălțimea maximă de până la 100 m. Fabricat din oțel inoxidabil CF-3M AISI 316L. Construcția specială permite demontarea ușoară pentru inspecție și curățare a componentelor interne. Recomandat pentru medii deosebit de agresive. La cerere, mulajele pot fi furnizate în materiale speciale: Hastelloy, sanicro 28, Duplex.

Design standard
Pompe centrifugale igienice închis cuplate cu rotoare deschise.
Pompele Seria CS satisfac cele mai exigente cerințe în tratarea produselor din industria alimentară, farmaceutică, chimică și a apei.
Pompele sunt proiectate pentru un concept modular, rezultând într-un număr mare de modele și o gamă largă de performanțe. Combinate cu construcția extrem de robustă, aceste pompe de înaltă eficiență deveni ideala pentru orice sistem de procesare igienică.
Componentele în contact cu produsul sunt confecționate din oțel inoxidabil CF-3M 1.4404/AISI 316L, electro-chimic lustruite pentru a asigura  un finisaj perfect.
La cerere sunt disponibile finisaje interioare speciale la 0,5 microni Ra (nu și în dimensiunile 125-150).
Motor separat standard IEC.
Înveliș din oțel inoxidabil și picioare reglabile la cerere.
Debit (Q) de pînă la 500 m3 / h, cu înălțimea maximă de până la 100 m (10 bar), de performanță înaltă, cu valori NPSH reduse.
Construcția specială permite demontarea ușoară pentru inspecție și curățare a componentelor interne. Acesta permite, de asemenea, ca portul de livrare să fie rotit în orice poziție pentru o instalare ușoară (nu și în dimensiunile 125-150).
Garnituri
Etanșări mecanice  EN 12756,cu ISO 3069 standard.
Etanșare mecanică 
internă simplă. 
Etanșare mecanică externă simplă. 
Etanșări mecanice duble.
Elastomeri
EPDM
Fluorocarbon (Viton)
Silicon
P.T.F.E. (FEP)
Documente ataşate
csf_3317322.pdf
pdf, 871 KB


Alte Pompe Centrifugale

Pompele centrifuge oferite de Sales Services Spares sunt construite într-o gamă foarte largă de modele, cu rotoare închise și deschise, de către CSF Inox (Italia). Citeşte mai mult...
Pompe monobloc, cu rotor deschis sau închis cu 3 lame, menite să reducă la maxim agitarea produsului. Motoare cu 2 sau 4 poli. Construcție din oțel inoxidabil AISI 316, lustruit cu un grad înalt de finisare. Ușor pentru inspectare. Citeşte mai mult...
Pompe centrifugale, monoetajate, inchis cuplate. O serie de trei modele cu rotor deschis, arborele independent și motor standard IEC. Design optimizat pentru a asigura un nivel ridicat de igienă. Citeşte mai mult...
Pompe centrifugale pentru transportarea amestecurilor lichide și solide. Tratarea delicată și fără dificultate a produsului. Aceaste pompe conțin caracteristicile unor pompe centrifuge și a unor pompe cu șurub excentric. Special concepute pentru produsele de înaltă consistență și cu prezența unor părți solide. Citeşte mai mult...

01.02.2016
Ambalare aseptică IPI
30.09.2014
Ambalare Flow Pack

 


 


Tel:+40 722 625 122, E-mail: office@3sromania.ro 

© 2024 Sales Services Spare Echipamente de procesare pentru Industria Alimentara
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 12251   Total ieri: 53   Total azi: 27